Anmeldelser

“Isoleret gulv selv”

“Produktet er så nemt og rart at arbejde med. Det klør ikke som almindelig isolering, det er meget nemt at få ud i hjørner og kroge med en kost eller hånden. Vi har selv isoleret hele mit gulv i huset med 200 mm tykkelse, 136 kvm. Det tog ca. 15 timer. Vi har faktisk også fået det skudt op på hele vores loft.” Jakob Madsen.

“Det klør ikke”

“Jeg har sammenlagt brugt 1½ time på selv at isolere 80 m² åbent loft i 140-150 mm tykkelse. Det var super nemt at ryste ud af posen og fordele i spærfagene. Jeg brugte bagenden af en kost til at fordele isoleringen mellem spærene og til at jævne det ud. Det er rart at have i hænderne, og klør ikke, hvilket var det absolut vigtigste for mig.” Jørgen Ulrich.

“Det er nemt og lækkert at arbejde med”

“Har lige modtaget 3 paller i dag. Hold nu kæft hvor er det nemt og lækkert at arbejde med. Vi slog lige en masse “300mm” streger på spærene, og så er det ellers bare at hælde ud og lige rette det pænt til. Glæder mig til at se et drastisk fald på varmeregningen.” Jesper Pedersen.

“60 poser – 2 timer”

“Har lige isoleret med 60 poser – super nemt og tog vel kun ca 2 timer.” Henrik Handberg Westermann.

“Klar til vinter”

“Så er vi klar til vinter med Iso-let – bare på 2 timer til 140 m². Det er meget nemt at gøre med. Tak Papiruld Danmark”. Burhan Ozturk.